Nyhetsbrev från Skellefteå Golfklubb 13 november 2017

Höstårsmöte

Höstårsmötet kommer i år att hållas på Scandic Hotel, Möteslokal Sirius 1 tr upp tisdagen den 5 december. Vi startar upp med samling och fika 18.30 för att starta mötet 19.00.

Vi kommer förutom mötesformalian även att få besök från Visit Skellefteå och få information om SM-Veckan.

Alla dokumentation kring mötet såsom föredragningslista, förslag från valberedning mm hittar du på vår hemsida.

För att underlätta hanteringen av fika ber jag dig anmäla din närvaro på mötet senast torsdag den 2/12 till t.johansson@skellefteagolf.se

 

Arbetet med Gul-1 har pågått ända fram till oktober ut. Det är nästan klart att så in men tyvärr så gick det inte att utföra under hösten. Däremot så är allt så pass klart att det skall gå att så in så snart som möjligt till våren.

Vi är medvetena om att arbetet ligger efter tidsschemat och även om det till allra största delen består av faktorer vi ej kunnat styra över så ber vi självklart om ursäkt för allt det inneburit under året som gått och det som det kommer att innebära under början av nästa säsong.

Som avslutning vill vi, personalen på Skellefteå Golfklubb, tacka för säsongen som varit och passa på att önska dig en trevlig vinter, God Jul och ett Gott Nytt År.

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du alltid välkommen att höra av dig till mig. Torbjörn Johannson

Julerbjudande i shoppen!

Vi kommer under december att ha öppet shoppen enligt följande:

9-10 och 16-17 december

10.00-15.00

Välkomna in och handla julklappar!

Vi bjuder på kaffe och pepparkakor!

 

P.S Kan du inte komma dessa dagar så finns vi på kansliet och kan hjälpa till med dina inköp.

Kansliet är normalt öppet 08.00-17.00, lunchstängt 12.00-13.00. Hör dock gärna av dig innan du åker ut då vi kan vara ute på möten eller annat.

Telefonnummret till kansliet är 0910-77 93 33

 

Julkampanj

Passa på att göra någon, eller kanske dig själv, riktigt glad till jul och fynda en elvagn S-1 från Motocaddy!

Ord pris: 8 495 kr

Julpris: 6 795 kr