Nyhetsbrev från Skellefteå Golfklubb 13 juni 2017

Hej Medlem

Äntligen har vi nu kunnat öppna alla bandelar och samtliga övningsområden.
Banan har några veckor kvar innan den blir riktigt fin men trots allt så har vi alla hål öppna med enbart två provisoriska greener.
Vi kan bara hoppas att vädergudarna är med oss och kan förse oss med en lagom blandning av värme och regn.

50-års jubileum

Nu börjar det närma sig med den efterlängtade Jubileumsfesten den 8/7. Du kommer att få en inbjudan i brevlådan samt att du kommer att hitta information på hemsidan.
Du kommer att få en möjlighet att boka en biljett till kvällens begivenheter samt även en möjlighet med transport till och från klubben.
Vi har valt att separera tävlingen och festen så att du som enbart vill delta i ett av arrangemangen kan göra så.

Avstängd del av parkeringen

På grund av festligheterna så kommer vi att ta en del av parkeringen i anspråk fr.o.m söndagen den 18/6 t.o.m den 9/7. Vi ska på den ytan resa ett tält där festligheterna kommer att äga rum. Tälten kommer under perioden det står uppe även att användas till fler arrangemang. Bl.a ungdomsläger, Golf Challenge osv.
Vi ber om överseende för den trängsel detta kommer att innebära under tiden tältet står uppe.

Golf Challenge

Onsdag den 5 juli ställs världseliten i discgolf mot Skellefteå Golfklubbs bästa spelare.
Missa inte detta!

Evenemanget kommer att innehålla mycket mer än enbart själva matchen. Det blir bl.a longdrive-tävling, livemusik, mat och dryck osv i vårt jubileumstält.

Mer information kommer du att hitta på vår hemsida samt på Facebook.

Banvård & "Någon Annan"

Efter att vi haft öppet rangen och banan några veckor går det konstatera att även om det är många som sköter både att lägga tillbaka uppslagen torv, laga nedslagsmärken och kratta bunkrar efter sig så finns det utan tvekan utrymme till förbättring. Lika så verkar det var svårt att bära tillbaka hinkarna på rangen.

Visst vore det trevligt för alla oss på klubben om vi tog hand, inte enbart om varandra utan även om både banan, rangen och klubbhuset och inte lita på att ”Någon Annan” ska göra det.

Har du synpunkter eller frågor om innehållet i detta nyhetsbrev är du välkommen att höra av dig till mig. Amanda

Vision 50/50

Nu har vi tillsammans med ett 40 tal andra klubbar satt igång med projektet.
Det är uppdelat i tre faser där vi under sommaren kommer att inleda med ett spaningsarbete för att införskaffa oss kunskap om vad som behöver ses över och förbättras.

Projektet leds av en styrgrupp samt består även av ett antal medlemmar och anställda i en referensgrupp. Detta arbetet känns väldigt spännande och vår förhoppning är att vi efter genomfört arbete kommer att ha en ännu mer välkomnande bana för alla som vill spela, en trivsammare klubb att umgås i samt en intressantare förening att verka i.

Vi kommer att hålla er informerade om arbetets fortgång.

Läs mer om projektet på: http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/vision-50-50/

Klubblogo på kläder

Vill du ha ett tryckt klubbmärke på ditt golfplagg?

Nu kan vi med ett unikt samarbete tillsammans med Procurator erbjuda dig som medlem att få vår klubblogo tryckt på dina plagg du köper i vår shop.
Det går till som så att du behåller kvittot på plaggen du köper i vår shop och åker sedan till Procurator på Tjärnvägen 10B och får ditt tryck medans du väntar.

Detta helt utan kostnad!

Svinga lugnt!

Torbjörn Johansson med personal