logo

Nyhetsbrev från Skellefteå GK 25 januari 2018

Medlemskap

Hej medlem,

 

Nu börjar vi förbereda för faktureringen av medlems-och spelavgifter.

Du kommer att få din faktura för medlemskapet 2018 med förfallodag 2018-02-28.

Om du vill ha samma typ av medlemskap som 2017 behöver du inte göra något. Vill du däremot göra förändringar så ska du kontakta oss snarast, senast den 5 februari till info@skellefteagolf.se eller 0910-77 93 33.

Vi vill att du kontrollerar dina kontaktuppgifter i Min Golf så att vi har rätt adress och mailadress. Du gör det genom att logga in på Min Golf, klicka på Mina Sidor, Mina Inställningar och sedan på Kontaktuppgifter. Ändra det som behöver ändras och Spara.

Äntligen!

Nu har äntligen golfen blivit godkänd som avdragsgill friskvård. Detta innebär att du nu kan få din spelavgift som avdragsgillt friskvårdsbidrag dock inte medlemsavgiften. Om du t.ex. är Guldmedlem då innebär det att du kan få göra avdrag för 4 450 kr men inte för dom 600 kr som är medlemsavgiften (4 450+600=5 050 kr)

Bidraget ger även rätt till att dra av för lektioner, egen träning på rangen, greenfee på Pay & Play och Stora banan, nybörjarkurser, årskort på range-Pay & Play osv. Viktigt att komma ihåg är att det är din arbetsgivare som beslutar om det godkänner golf som friskvård och att alla anställda ska få ta del av erbjudandet. Maxbeloppet för avdragsgill friskvård är 5 000 kr/år.

Du kan läsa mer om golf som friskvård här : http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

Har du frågor eller funderingar kring detta så kontakta mig på t.johansson@skellefteagolf.se

 

 

 

Nyheter i shopen

I år så kommer ni att se en hel del nyheter i shopen dock så har till våra stora glädje Madeleine kvar som ansvarig.

Nytt för i är är bl.a. att vi kommer att sälja klubbor från Callaway och skor från ECCO. Förutom detta så fortsätter vi vårt starka samarbete med några av golfs största varumärken som t.ex Titleist, Puma, Cobra, Foot Joy, Abacus, Daily, Odyssey osv.

Vi har även möjlighet att erbjuda dig Custom Fitting så att du vår perfekta klubbor just för dig.