Välkommen till Seniors Torsdagsgolf

Seniors i Skellefteå Golfklubb

 

Nu är det dags att tänka på den kommande härliga golfsäsongen. Du, som i år fyller 26 år eller mer, inbjuds att delta i och stödja seniorkommitténs aktiviteter 2019   Avrostning. Frågan är om vi ska byta närspelet mot en rejäl genomgång av dom nya reglerna. Frågan är om vi hittar någon som är så kunnig att det blir en givande runda. Anmälan med tid kommer på anslagstavlan
     
- Torsdagstävlingar med varianter, och i år är  det damerna som bjuder in herrarna till Mixed, alltså en tisdagsrunda.   Torsdagstävlingar. Anmäl dig på www.golf.se Sista anmälan kl 14,00 på tisdagen före. Vi planerar sista rundan den 26 sept med avslutande höstmöte samma dag
- Running Eclectic över hela säsongen   Information. All information från Seniors sker via 
- Matchspel som tidigare.   elektroniska medier därför måste ni ange er 
- Prisutdelning med middag för säsongens tävlingar vid avslutningen   E-postadress till Min Golf
     
Nyhet    
Efter önskemål från våra medlemmar kommer vi i år att testa med en 9-hålsslinga. Du får välja om du vill gå en nia eller arton hål. Du kan variera dig från vecka till vecka men inte gå båda samma vecka.   Golfvärdar. Vi måste försöka hitta ett bra system där alla kan göra en insats när just det passar i tid och rum. Vi återkommer.
Du som vill, kan tack vare slopesystemet, välja att spela från tee 49 i våra interna-tävlingar, trots att övriga i samma tävling spelar från tee 57.   Arbetsdag. Kan bli, alternativt Frivilligpoolen. Vi brukar vara ganska många och som vanligt blir det i starten av säsongen.
Detta gäller Torsdagsgolfen och Matchspelet.    
- Eclectic hanteras något annorlunda. Läs reglerna.    
     
För detta betalar Du endast 250 kr via internet eller med bifogat inbetalningskort.    
 (Intäkterna går oavkortat till verksamheter i Seniors regi).    
     
NVGF-spel 2019, Seniorkommittén ansvarar för tourspelet, intresserad av att delta, se anslagstavlan i klubbhuset och prata med någon i Seniorstyrelsen   Vårmötet planerat till torsdagen den 9 maj kl. 18.00 i Klubbhuset.