Golfens dag 20maj

Vi kommer att behöva hjälp av er medlemmar inför och under Golfens dag den 20maj

Ta med en kompis till Golfens dag 20 maj!

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Skellefteå GK kommer att ha aktiviteter i Stadsparken. Alla medlemmar är hjärtligt välkomna – gärna tillsammans med familj och nyfikna icke-golfande vänner.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det rekordstora intresset för golf i Sverige och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar i landet lördag den 20 maj.

Vi på Skellefteå GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Skellefteå att prova på golf. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 11.00-15.00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag i Stadsparken. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Torbjörn Johansson på mail t.johansson@skellefteagolf.se 

 

Tidschema Golfens dag:

11.00 Golfens dag öppnar

  • I vårt tält träffar man vår PGA Pro Mikael Berglund
  • Testa att svinga en klubba tillsammans med Mikael, slå en putt eller du som är barn och ungdom prova på vår bana för Golfäventyret

11.10 

  • Testa Golfäventyret tillsammans med någon av våra duktiga ungdomar. Denna aktivitet passar bäst om du är barn eller ungdom.

12.00

  • Sandra och Sanna berättar om sin golfsatsning och visar sina svingar

13.00

  • Longdrivetävling i vår Launchmonitor

14.00

  • Puttävling med fina priser

Hela dagen: Fri åktur i golfbil för de under 12år. Vi bjude rpå korv med bröd, kaffe och glass.
Virtual Reality. Prova verkligheten som du tidigare aldrig upplevt den.

 

Hoppas att vi ses!

Hälsningar Torbjörn Johansson

Kommentarer